cabecera_po_valenciano
boumh_po_valenciano El Butlletí Oficial (BOUMH) és el diari oficial de la Universitat Miguel Hernández d’Elx i té com a objecte la publicació de les resolucions i acords d’interés general per a la Comunitat Universitària que siguen dictats pels òrgans de govern de la UMH.
cabecera_av_valenciano
youtube_av_valenciano El nostre canal educacional en Youtube compta amb actualitzacions diàries de vídeos amb contingut docent, de divulgació científica, institucional, etc.
umhtv_av L’Arxiu Audiovisual de la UMH el formen els documents sonors i en imatge produïts per la Universitat. Pots consultar un gran nombre de fotografies, àudios i vídeos relacionats amb l’activitat universitària.
umhtv_av_valenciano UMH TV és el canal audiovisual de la Universitat Miguel Hernández. En esta secció trobaràs un informatiu setmanal amb l’actualitat de la UMH i diferents reportatges.
umhradio_av_valenciano UMH Ràdio és l’altaveu de la Universitat. La informació, l’esport, la cultura, la investigació i per descomptat l’actualitat universitària tenen cabuda en una completa programació radiofònica.
itunes_av_valenciano La plataforma d’Apple iTunesU de la UMH s’ha posicionat com la 4a Universitat de parla hispana en l’oferta de cursos. Descobrix este nou univers des del teu mòbil o tablet.
OCW_av_valenciano El portal OCW de la nostra Universitat és un espai web amb materials docents creats per professors de la UMH en obert.
umhempreses_valenciano
El Parc Científic de la UMH, gestionat per la Fundació UMH, treballa per promoure la creació i consolidació d’empreses innovadores i basades en la tecnologia. Ofereix totes les infraestructures i serveis de suport necessaris per al creixement empresarial, el seguiment estratègic, el suport en la recerca de finançament i internacionalització, etc.
otri_ue_valenciano El Servei de Gestió de la Investigació – OTRI, actua com a unitat d’enllaç entre la Universitat i les empreses i institucions per a promoure accions d’I+D i de Transferència de Coneixement.
L’Àrea d’Emprenedors del Parc Científic de la UMH dóna suport a emprenedors que compten amb projectes innovadors o tecnològics tant de la comunitat universitària com externs. Amb aquest objectiu, gestiona la Marató i el Sprint de Creació d’Empreses de la UMH i coordina el programa nacional “Explorer Joves amb Idees” a la UMH.
practicas_empresas_ue_valenciano L’Observatori Ocupacional de la UMH gestiona les pràctiques dels estudiants gràcies als més de 7.000 convenis de col·laboració amb empreses i institucions. També s’encarrega de promocionar les relacions universitat-empresa a través de convenis de cooperació educativa, de la borsa de treball i de les Jornades d’Ocupació.
divulgacioncientifica_valenciano
umhsapiens_dc_valenciano La revista digital UMH Sapiens arreplega els avanços i resultats aconseguits pels diferents grups d’investigació i experts de la Universitat Miguel Hernández i els connecta amb l’actualitat i interessos de la societat.
radiociencia_dc_valenciano La Ràdio Universitària UMH a través de la seua programació, mitjans, mecanismes i estratègies ha de facilitar que la labor investigadora transcendisca, mostrant a la societat el treball que es desenvolupa en una institució pública.
radiociencia_dc_valenciano Enllaços als diferents blogs de divulgació científica relacionats amb la Universitat Miguel Hernández.
editorial_umh_valenciano La Universitat Miguel Hernández posa a disposició de la Comunitat Universitària la possibilitat de publicar llibres que reflectisquen l’activitat docent i investigadora de la mateixa, contribuint a la difusió del coneixement generat en el seu sí.
edx_av EdX és un projecte sense ànim de lucre creat pels fundadors associats Harvard i MIT la missió del qual és portar el millor de l’educació superior a estudiants de totes les edats en qualsevol part del món a través d’Internet. Els cursos en línia massius de la plataforma EdX són interactius i els seus temes inclouen ciències de la computació, salut pública i intel·ligència artificial.
youtube_av El nostre canal educacional en Youtube compta amb actualitzacions diàries de vídeos amb contingut docent, de divulgació científica, institucional, etc.
itunes_av La plataforma d’Apple iTunesU de la UMH s’ha posicionat com la 4a Universitat de parla hispana en l’oferta de cursos. Descobrix este nou univers des del teu mòbil o tablet.
OCW_av El portal OCW de la nostra Universitat és un espai web amb materials docents creats per professors de la UMH en obert.